średnia ocena
4.7 / 5

INFORMACJE DOTYCZĄCE NAGRYWANIA ROZMÓW TELEFONICZNYCH

Klauzula informacyjna dotycząca monitoringu rozmów telefonicznych w Dentistica Spółka Jawna.


Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) dalej RODO informujemy, iż:
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych są:
• Prezes Dentistica Spółka Jawna z siedzibą w Toruniu, Polna 7b, 87-100.
w zakresie realizowanych zadań.
2. Administratorzy danych osobowych wyznaczyli Inspektora Ochrony Danych, nadzorującego prawidłowość przetwarzania danych osobowych w Dentistica Spółka Jawna.
Dane Inspektora Ochrony Danych Dentistica w Toruniu:
Sebastian Woźniak – Inspektor Ochrony Danych., e-mail: wozniak.meritum@wp.eu tel. 509 685 369
3. Nagrywanie rozmów telefonicznych stosowane jest w celu podniesienia bezpieczeństwa i poprawy jakości obsługi interesantów.
4. Monitoringiem rozmów objęte są wszystkie rozmowy przychodzące.
5. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest zgoda osoby dzwoniącej do sądu wyrażona poprzez kontynuację rozmowy.
6. Nagrania przechowywane są przez okres nie przekraczający 14 dni od daty wykonania połączenia.
7. W przypadku, w którym nagrania stanowią dowód w postępowaniu prowadzonym na podstawie prawa lub administrator powziął wiadomość, iż mogą one stanowić dowód w postępowaniu, termin ulega przedłużeniu do czasu prawomocnego zakończenia postępowania.
8. Zarejestrowane rozmowy telefoniczne będą udostępniane jedynie osobom i organom do tego upoważnionym.
9. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej, nie będą też przetwarzane w sposób zautomatyzowany.
10. W zakresie przetwarzania danych osobowych posiadają Państwo następujące prawa:
– dostępu do dotyczących jej danych osobowych;
– sprostowania danych osobowych;
– usunięcia w sytuacjach określonych w art. 17 ust. 1 RODO zastrzeżeniem art. 17 ust. 3 RODO;
– ograniczenia przetwarzania;
– prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, o ile żądania nie są ewidentnie nieuzasadnione lub nadmierne, niemożliwe do wykonania ze względu na ograniczenia techniczne oraz nie ograniczają ich, bądź wykluczają inne przepisy.
11. W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych odbywa się w sposób niezgodny z prawem przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą w Warszawie, 00-193 Warszawa ul. Stawki 2.

Przeczytaj porady ekspertów

Bonding – jak zmienia wygląd uśmiechu?
bonding Dentistica stomatologia estetyczna Toruń

Chcesz odmienić swój uśmiech na lepsze? Stomatologia estetyczna zna różne sposoby, które pozwalają osiągnąć ten cel. Jedną z takich metod jest bonding.       Czym jest bonding? Bonding to metoda korekcji estetycznej uzębienia, która polega na pokryciu przedniej powierzchni zębów materiałem kompozytowym bazującym na naturalnej żywicy. Zjawisko adhezji, czyli wzajemnego przylegania warstw różnych materiałów […]


Uczulenie na protezę zębową – czy jest częste? Jak się objawia i jak sobie z nim radzić?
Dentistica proteza na implantach protezy Toruń

Uczulenie na protezę zębową jest kwestią, która dotyka część osób korzystających z tych rozwiązań stomatologicznych. Skutki takiego stanu rzeczy mogą być poważne i tym samym znacząco wpływać na komfort życia Pacjentów. Z tego też względu bardzo ważne jest zapoznanie się z przyczynami występowania uczulenia oraz sposobami radzenia sobie z tym problemem.     Objawy uczulenia […]


Proteza overdenture – koszt
Dentistica implanty protezy Toruń

Proteza overdenture to rodzaj uzupełnienia protetycznego mocowany na filarach za pomocą zatrzasków. Rolę filarów mogą pełnić zęby własne Pacjenta lub implanty. Ten rodzaj protezy ma wiele zalet, ale z jakimi wiąże się kosztami?     Proteza overdenture – cena Ile kosztuje proteza overdenture? Cena jest uwarunkowana czynnikami, które różnią się w zależności od danego przypadku. […]


Projekty unijne

DENTISTICA KATARZYNA PAŃCZYK SP. Z O.O. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich „Wdrożenie innowacji usługowych przez DENTISTICA Katarzyna Pańczyk Spółka Jawna”.

Celem projektu jest wdrożenie innowacyjnej usługi korekty wad zgryzu przy wykorzystaniu metody pośredniej klejenia zamków w technice CAD/CAM.
Dofinansowanie projektu z UE: 328 847,98 zł

www.mapadotacji.gov.pl

© Wszelkie prawa zastrzeżone

Rejestracja online Zadzwoń Wyznacz trasę

ZĘBY W 1 DZIEŃ PROTEZA NA 4 IMPLANTACH

Wypełnij formularz

    *Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

    Zadzwoń:
    +48 530 016 530